ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το IASYS είναι ένα σύγχρονο, καινοτόμο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο – πολυϊατρείο που έχει σαν κύριο στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου οποιασδήποτε ηλικίας.

Σκοπός μας είναι η πρόσβαση στο αγαθό της υγείας να είναι εύκολη , γρήγορη και οικονομικά προσιτή για όλους.

Μία ομάδα ανθρώπων με όραμα, αγάπη για τον συνάνθρωπο και πολυετή εμπειρία στον κλάδο της υγείας, δημιούργησε το IASYS.

Γνωρίζοντας τα σημερινά προβλήματα του συστήματος υγείας, καθώς και τις πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας, εμπνευστήκαμε την λύση που ο κάθε ασθενής θα επιθυμούσε.

Κύριος στόχος μας είναι η πρόληψη.

Πρόληψη που επιτυγχάνεται με την σωστή διάγνωση, τις απαραίτητες εξετάσεις και την αξιόπιστη θεραπεία, από τους ιατρούς μας.

Δίνουμε έμφαση στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών, στην επιλογή έμπειρου ιατρικού προσωπικού και στον εξοπλισμό με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.

Προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο.

Το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει ώστε να βρείτε λύση για κάθε θέμα υγείας που σας απασχολεί.

Το IASYS είναι ένας ολοκληρωμένος χώρος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Διαθέτει πολλές ιατρικές ειδικότητες έχει την δυνατότητα να εκτελέσει διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και χειρουργικές πράξεις. 

Έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε προγραμματισμένα ή έκτακτα όποιον ειδικευμένο ιατρό του κέντρου μας επιθυμείτε.

Είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ.

Έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιτόπου τις μικροβιολογικές εξετάσεις που μπορεί να σας συστήσουν οι ιατροί μας με την μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να πραγματοποιήσετε μικροβιολογικές εξετάσεις που σας έχει συστήσει ο προσωπικός ιατρός σας ή το νοσοκομείο.

Συνταγογραφήστε τα φάρμακα και τις διαγνωστικές εξετάσεις που χρειάζεστε, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά χωρίς να περιμένετε σε ουρές για ώρες, απλά με ένα με ραντεβού στο IASYS.

 Tο πολυϊατρείο μας σε συνεργασία με εξωτερικούς ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα μπορεί να  πραγματοποιήσει εξειδικευμένες εξετάσεις.

Σας γλυτώνουμε από κόπο και χρόνο, σας κλείνουμε τα ραντεβού με προτεραιότητα και όταν λάβουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας, αφού τα αξιολογήσουν ξανά οι ιατροί μας, σας ενημερώνουμε το συντομότερο και όπου αυτό είναι δυνατόν ακόμα και σε πραγματικό χρόνο.

Οι ώρες λειτουργίας του IASYS διαγνωστικού κέντρου – Πολυϊατρείου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 π.μ. – 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 – 14:00.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.

Μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού ή για να ενημερωθείτε για το πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί και πως μπορείτε να το λύσετε εύκολα ,γρήγορα και οικονομικά.

Καλέστε μας στο 210-7220080 και κλείστε το ραντεβού σας.

ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Close Menu