ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Το δερματολογικό μας τμήμα αποτελείται από έμπειρους ιατρούς οι οποίοι ειδικεύονται σε  θεραπεία περιστατικών όπως ακμή, εκζέματα και κονδυλώματα. 

Επεμβατική Δερματολογία

Κρυοπηξία

Τι είναι;
Η κρυοθεραπεία ή κρυοπηξία γίνεται με την εφαρμογή ψύχους σε καλοήθη  ή κακοήθη βλάβες του δέρματος ή των βλενογόνων με στόχο την καταστροφή τους.Είναι δημοφιλής, κλασική και καταξιωμένη θεραπευτική μέθοδος που εφαρμόζεται κυρίως από Δερματολόγους-Αφροδισιολόγους.Με απλό και αποτελεσματικό τρόπο, μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλες τις ηλικίες (παιδιά και υπερήλικες), δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία και επιτρέπει την άμεση και εύκολη  επιστροφή των ασθενών στις συνήθεις δραστηριότητές τους.


Πως δρα και εφαρμόζεται η κρυοθεραπεία;
Όταν το δέρμα ψύχεται, προκαλείται κυτταρικός θάνατος. Με αποτέλεσμα την καταστροφή και εξάλειψη των ανεπιθύμητων δερματικών βλαβών.Ως ψυκτικό μέσο χρησιμοποιείται συνήθως το υγρό άζωτο.Το υγρό άζωτο είτε ψεκάζεται στη βλάβη μετά δημιουργείται οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή, στη συνέχεια δημιουργείται εφελκίδα (κρούστα), η οποία φεύγει σε λίγες ημέρες.Η συχνότητα των συνεδριών της κρυοθεραπείας εξαρτάται από το κάθε περιστατικό. Όταν απαιτείται επανάληψη, γίνεται συνήθως μετά από 3-6 εβδομάδες.Η κρυοθεραπεία θεωρείται μία ασφαλής μέθοδος, με λίγες και ήπιες  ανεπιθύμητες ενέργειες.


Πότε ενδείκνυται η κρυοπηξία;
Η κρυοθεραπεία εφαρμόζεται σε πολλές περιπτώσεις καλοήθων βλαβών, μυρμηκιές, κονδυλώματα κτλ.


Πόσο κοστίζει;
Οικονομικά είναι προσιτή μέθοδος, ενώ πρακτικά το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των βλαβών.


Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να είναι φιλικός προς τον ασθενή.  Παρέχοντας μια ολοκληρωμένη ενημέρωση και προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα.

Close Menu