Θεραπεία Botox - Υαλουρονικό Οξύ

Το botox αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης όταν θέλουμε να εξαφανίσουμε ή να προλάβουμε  τις ρυτίδες.

Επίσης, εκτός από το botox υπάρχουν και άλλες ενέσιμες θεραπείες όπως το υαλουρονικό οξύ.

Η βουτολική τοξίνη ή botox είναι μια φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη, η οποία σε πολύ μικρές δόσεις δρα στο μυ με αποτέλεσμα την αναστολή μετάδοσης νευρικού ερεθίσματος, έτσι ο μυς παύει να κάνει συσπάσεις. Εφαρμόζεται και δρα τοπικά χωρίς περαιτέρω απορρόφηση από τον οργανισμό. Μετά την διάρκεια της θεραπείας οι ρυτίδες επανέρχονται στην προηγούμενη κατάστασή τους.

Το υαλουρονικό οξύ είναι σαν μια βιολογική γέλη που γεμίζει της ρυτίδες του προσώπου. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσουμε τον όγκο σε περιοχές του προσώπου που έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη. Διαρκεί περισσότερο από το botox. Και τα δύο είναι μη καρκινογόνα. Δεν χρειάζονται αποθεραπεία. Αντιθέτως μετά τη θεραπεία μπορούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας. Είναι σημαντικό όμως, η θεραπεία να γίνεται από εξειδικευμένο γιατρό. Ο έμπειρος χειρουργός  του  IASYS θα σας ενημερώσει λεπτομερώς για την μέθοδο, τα επιθυμητά αποτελέσματα και την διαδικασία με βάση πάντα τις ανάγκες σας.

Close Menu