ΙΑΤΡΕΙΑ

Το διαγνωστικό – πολυϊατρείο IASYS διαθέτει έμπειρους ιατρούς των περισσοτέρων ειδικοτήτων. Ανάλογα με την περίπτωση του κάθε ασθενή μπορούν να πραγματοποιηθούν διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και επεμβατικές πράξεις. 

Αναλαμβάνουμε τον κάθε ασθενή από το στάδιο της διάγνωσης μέχρι της θεραπείας.

Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου κάθε ηλικίας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα φιλικό περιβάλλον, και σε προσιτές τιμές.

Γυναικολογικο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

Το γυναικολογικό ιατρείο του IASYS διαθέτει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό προσφέροντας στην γυναίκα ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου δίνοντας της λύση σε οποιοδήποτε γυναικολογικό πρόβλημα.

Παιδιατρικο-ΙΑΣΥΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ

Στο παιδιατρικό τμήμα μας, εξετάζουμε και παρακολουθούμε παιδιατρικές ασθένειες, κάνουμε προληπτικούς ελέγχους, εμβολιασμούς, εργαστηριακούς ελέγχους, check up και έκδοση πιστοποιητικών.

Καρδιολογικο-ΙΑΣΥΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ

Στο καρδιολογικό ιατρείο του IASYS γίνεται προσπάθεια ολιστικής αντιμετώπισης των καρδιολογικών νοσημάτων, με την καλύτερη εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Ορθοπεδικο-Ιασισ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ

Στο ορθοπεδικό ιατρείο γίνεται έγκυρη διάγνωση του προβλήματος που σας απασχολεί και προτείνεται η κατάλληλη θεραπεία για το πρόβλημά σας.

Φυσικης-Ιατρικης

ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Οι φυσίατροι του IASYS αξιολογούν ασθενείς με κινητικά, αισθητικά ή γνωσιακά ελλείμματα λόγω κάποιας νευρολογικής, μυοσκελετικής ή πολυσυστηματικής πάθησης και αντιμετωπίζουν 

6

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Το ακτινολογικό ιατρείο του IASYS έχει σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών, σε απεικονιστικές εξετάσεις, τόσο στα πλαίσια προγραμματισμένων ελέγχων όσο και για επείγοντα περιστατικά.

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ

Στο παθολογικό ιατρείο του IASYS οι ιατροί μας προσφέρουν ολοκληρωμένη και πλήρη υποστήριξη ιατρικής φροντίδας σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ

Το Ψυχιατρικό Τμήμα δέχεται, περιστατικά με ψυχιατρικό πρόβλημα.
Παρέχει θεραπεία φαρμακευτική και ψυχοθεραπευτική

8

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Στο IASYS πραγματοποιούμε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις. Το διαγνωστικό μας κέντρο είναι εξοπλισμένο με τους πιο σύγχρονους και αξιόπιστους …

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Το ιατρείο πλαστικής χειρουργικής του IASYS διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό,  και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας στους ασθενείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο αγγειοχειρουργικό ιατρείο του IASYS  αφορούν τη διάγνωση και θεραπεία όλων των αγγειακών παθήσεων.

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ

Στο Νευρολογικό τμήμα του IASYS έμπειροι ιατροί εξετάζουν παθήσεις του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος. 

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ

Το ουρολογικό ιατρείο του IASYS διαθέτει άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξελιγμένα διαγνωστικά μηχανήματα και επεμβατικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας…

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ

Το γαστρεντερολογικό ιατρείο του IASYS με το έμπειρο ιατρικό προσωπικό και τα εξελιγμένα μηχανήματα προσφέρει στους ασθενείς ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ-ΙΑΣΥΣ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ

Στο καρδιολογικό ιατρείο του IASYS γίνεται προσπάθεια ολιστικής αντιμετώπισης των καρδιολογικών νοσημάτων, με την καλύτερη εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και με εγγυημένα αποτελέσματα.

ΓΕNΙΚΗΣ-ΙΑΤΡΙΚΗΣ-ΙΑΣΥΣ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Στο τμήμα γενικής ιατρικής του IASYS πραγματοποιούνται κλινικές εξετάσεις, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, έκδοση παραπεμπτικών για εργαστηριακές εξετάσεις και αξιολόγηση αποτελεσμάτων.

Close Menu